Fodbold nyheder

Braithwaite:
Jeg vil vinde alt

Af Thomas Ræbild Poulsen

Den danske Barcelona-spiller lægger ikke skjul på sine ambitioner i et interview med TV3 Sport. Han vil vinde alt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er lidt over en måned siden, at Martin Braithwaite drog til den spanske østkyst og skiftede til Barcelona. Her nåede den danske landsholdsspiller at tørne ud for catalanerne tre gange, inden coronavirussen satte ligaen på pause.

I dag blev Martin Braithwaite interviewet af TV3 Sport, hvor han blev spurgt ind til sine ambitioner med Barcelona, og der er plads til at drømme stort for angriberen.

- Nu er det trofæer, jeg tænker på. Jeg vil vinde alt, man kan vinde som fodboldspiller, og jeg vil gøre det flere gange - ikke bare én, fortæller Martin Braithwaite til TV3 Sport.

Den 28-årige angriber blev i interviewet også spurgt ind til afgørende øjeblikke i sin karriere, og her nævnte Braithwaite. at det var en god ting, at han brækkede benet i en tidlig alder. Det satte tingene i perspektiv.

- Jeg tænkte over, hvor heldig jeg var at være fodboldspiller og kunne leve af det, som jeg elsker at gøre. Så sagde jeg til mig selv, at jeg ikke følte, at jeg gjorde nok. Jeg følte, jeg kunne gøre meget mere, og der begyndte jeg for alvor at arbejde med hjernen og virkelig tænkte på alle ting, jeg kunne forbedre, siger Braithwaite.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Leganés

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig