Fodbold nyheder

Brøndby-spiller tilbyder lønnedgang for forlængelse

Af Malthe Noes

En korsbåndsskade har holdt Kasper Fisker ude siden august, men alligevel håber han på tiltro fra klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

31-årige Kasper Fisker, som har været i Brøndby siden 2017, har fået en snak med Ekstra Bladet om hans fodboldmæssige fremtid. Midtbanespilleren skjuler ikke, at han drømmer om at fortsætte på Vestegnen.

- Jeg håber, at jeg kan indgå som en del af CV’s plan (fodbolddirektør Carsten V. Jensen, red.), fordi jeg ikke kun drømmer, men også håber at blive i Brøndby, og derfor er jeg også villig til at gå ned i løn, fortæller Kasper Fisker til Ekstra Bladet.

Fisker er en populær herre i truppen og blandt fansene, men med kontraktudløb til sommer kan den rutinerede fodboldspiller ikke gøre andet end at komme tilbage fra sin skade og håbe på at indgå i bestyrelsens fremtidige planer. Dog er Superligaen udskudt, hvilket giver Kasper Fisker en reel mulighed for at nå tilbage og få spilletid denne sæson.

Hans skade har siden august kostet ham tre operationer - senest i februar. Derfor må det konkluderes, at Fisker har lange udsigter til spilletid, og selvom han er villig til at gå ned i løn, er det en mulighed at Brøndby IF ser efter nye og yngre talenter til truppen.

Mere om Kasper Fisker

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik