Fodbold nyheder

Superliga-bomber floppede i England:
Nu er han aktuel i Real Madrid

Af Thomas Ræbild Poulsen

Alexander Sørloth laver mål på samlebånd i Tyrkiet, og nu rygtes den tidligere FC Midtjylland-spiller til selveste Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexander Sørloth satte ild til Superligaen, da han skiftede fra Groningen til FC Midtjylland. Det betød, at han efter et halvt år på heden blev solgt til Crystal Palace i en rekordhandel, men målene udeblev i det engelske. Derfor blev den norske angriber først lejet ud til Gent, i indeværende tørner han ud for Trabzonspor, og nu er den 24-årige spydspids brandvarm igen.

Efter 34 kampe for den tyrkiske klub har Alexander Sørloth fået netmaskerne til at blafre 24 gange, og det har gjort, at Real Madrid har fået øjnene op for den tidligere FC Midtjylland-angriber, der dog har svært ved at forholde sig til rygterne.

- Jeg ved ikke, om det er sandt eller ej. Det er jo fint at blive nævnt i den sammenhæng, det opbygger jo bare selvtilliden, som allerede er ok for tiden, siger Alexander Sørloth til Adressavisen og uddyber:

- Jeg sad i garderoben og tjekkede telefonen før en kamp. Jeg så, at der var en voldsom aktivitet i min vennegruppe på Snapchat. Så så jeg artiklen om rygterne. Det var lidt specielt at se det før, jeg skulle ud at spille en kamp. Man må bare bruge det til det, man kan – det giver jo selvtillid.

Ifølge den tyrkiske avis Asist Analiz har Real Madrid sendt talentspejdere til Tyrkiet for at kigge nærmere på nordmanden, der ikke ved, hvor konkret interessen er.

- Jeg har hørt lige så meget som jer. Rygterne går jo. Jeg har ikke hørt noget direkte nej.

Mere om Alexander Sørloth

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik