Fodbold nyheder

Kroos åbner om glippet United-transfer

Af Frederik T. Sørensen

Real Madrids midtbanegeneral Toni Kroos fortæller nu, hvorfor et skifte til Manchester United aldrig blev til noget.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nu 30-årige midtbanestjerne Toni Kroos skiftede Bayern München ud med Real Madrid i 2014, og han er sidenhen blevet betegnet som en af hovedårsagerne til Real Madrids succes de senere år sammen med spillere som Luka Modrić, Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo.

Kroos’ karriere kunne dog have set markant anderledes ud. Da Moyes var manager for Manchester United var skiftet stort set klargjort, men så skiftede Manchester-klubbens manager, og kontakten forstummede. Kroos drog så til VM i 2014 – en turnering Tyskland som bekendt endte med at vinde. Derefter blev han kontaktet af Carlo Ancelotti, der på daværende tidspunkt trænede ”Los Blancos”.

- David Moyes var kommet for at se mig, og kontrakten var stort set lavet, men så blev Moyes fyret og Louis van Gaal kom til, hvilket gjorde tingene komplicerede. Louis ville have tid til at bygge sit eget projekt, udtaler Kroos til The Athletic og fortsætter:

- Jeg hørte ikke noget fra United i et stykke tid og begyndte at tvivle. VM startede, og så ringede Ancelotti, og det var dét.

Siden Kroos kom til Santiago Bernabéu har han indtil videre vundet 12 trofæer med "Konge-klubben".

Mere om Toni Kroos

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid