Fodbold nyheder

Wijnaldum afslører Klopps motivations-hemmelighed

Af David Øhrstrøm

Liverpool er sikkert på vej mod klubbens første mesterskab i 30 år, men manageren lader ikke spillerne hvile på laurbærrene.

Article image

Georginio Wijnaldum fortæller, at Liverpools tyske manager svinger pisken over spillerne hver dag til træning, og i den grad holder dem til ilden. Klopp lader derudover ikke spillerne kigge længere frem end til den næste kamp.

- Tænk på en kamp ad gangen, prøv at give alt i alle kampe, og til sidst ser vi hvad der sker. Vi tænker ikke rigtig på resultater og disse ting, siger Wijnaldum til Mirror.

Den hollandske midtbanespiller har været en af Klopps sikre kort i startopstillingen hele sæsonen, og han nyder at spille under manageren.

- Vi har en manager der sørger for, at vi har begge ben plantet på jorden. Det er hårdt, men på den anden side nyder vi også følelsen, hvis du giver alt på banen, og du føler, at du er lykkedes efter kampen.

Hvis Klopp fastholder den motivation, han har lagt for dagen, er det svært at se Liverpool ikke skal løbe med minimum ét trofæ i denne sæson.

Mere om Georginio Wijnaldum

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik