Fodbold nyheder

Guendouzi ude i kulden?

Af Christian Kern Hansen

En lettere anspændt episode mellem Arsenal-manageren Mikel Arteta og midtbanespilleren Mattéo Guendouzi under den korte vinterpause har angiveligt fået konsekvenser for den franske midtbanespiller.

Article image

Mattéo Guendouzi har i denne sæson spillet langt de fleste kampe i Premier League for "The Gunners", men i gårsdagens storsejr på 4-0 hjemme over Newcastle, var den 20-årige midtbanespiller ikke at finde i Arsenal-truppen, og det er der ifølge The Telegraph en helt bestemt og noget dramatisk årsag til.

Arsenal har mellem de to seneste kampe været på træningslejr i Dubai, da der var to ugers mellemrum i deres kampprogram. Træningslejre har som udgangspunkt til formål at styrke forskellige apsekter af holdet både på og uden for banen, men dette har ifølge det britiske medie ikke være tilfældet for Guendouzi´s vedkommende. Han skulle blandt andet være kommet op at skændes med Arsenal-manageren Mikel Arteta under en træningsession, og disse urolighederne skulle have fortsat om aftenen på hotellet.

Guendouzi kom til Arsenal i sommeren 2018 fra franske Lorient, og siden sin ankomst til det nordlige London er den blot 20-årige midtbanespiller noteret for 77 kampe for Arsenal, hvor han har bidraget med et enkel mål samt fem assists.Mere om Mattéo Guendouzi

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik