Fodbold nyheder

Mourinho:
Nu ved Salah og Mane, hvem Tanganga er

Af Obaida El-Itr

Premier League-debutanten, Japhet Tanganga, høster roser for sin præstation mod Liverpool.

Article image

Den 20-årige forsvarsspiller Japhet Tanganga fik sin Premier League-debut i lørdags mod Liverpool. Taget i betragtning, at Tottenham-spilleren aldrig har spillet et eneste minut i Premier League, var hans præstation meget imponerende. Jose Mourinho sparede heller ikke på roserne efter kampen.

- Det sidste jeg vil gøre efter sådan en præstation, er at snakke om nye spillere. Det er af respekt for disse drenge, at jeg ikke snakker om nye spillere, sagde Mourinho til Journalisterne efter kampen i følge Goal.com.

- Kan vi sige Tanganga er en ny spiller? Han har aldrig spillet en kamp for Tottenham i Premier League. I dag beviste han, at han kan spille for os.

- Mane og Salah, de ved, hvem Tanganga er nu. De kendte ham ikke før kampen. Da de så spillerlisten tænkte de, ”på hvilken position spiller den mand?” Det ved de nu. Drengen var rigtig god. I stedet for at græde over Harry Kane, Sissoko, Lloris og Ben Davies, så lad os smile over Tanganga.

Tanganga kan muligvis se frem til flere minutter i den kommende uge. På tirsdag spiller Tottenham hjemme mod Middlesbrough i FA Cuppens tredje runde, eftersom første kamp mellem de to klubber endte uafgjort.

Mere om Japhet Tanganga

Mere om Tottenham

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik