Fodbold nyheder

- Vi vil vinde alt

Af Mads Sigh Lund Andersen

Real Madrid-målmanden, Thibaut Courtois, udfordrer i et nyt interview hans holdkammerater og sig selv til at vinde fire trofæer denne sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter den første halvdel af sæsonen er overstået i La Liga, har Real Madrid stadig muligheden for at vinde fire trofæer i denne sæson, og det vil Thibaut Courtois gøre. Real Madrid får første chance for at tage et trofæ i starten af januar, hvor de skal spille i Supercopa de Espana. I La Liga er de også godt med, hvor de kun er to point efter Barcelona på førstepladsen.

- Det her er Real Madrid; vi skal spille i Supercopa, derefter (Cop del Rey, red.), så La Liga og Champions League. Det hele. Vi vil vinde trofæer, og jeg ser meget frem til at lave historie hos Real Madrid. Snart starter Supercopa, og vi har allerede vist imod Barcelona, at vi kan slå enhver og spille rigtig godt, sagde Courtois til Marca.

I interviewet talte Courtois også om Iker Casillas, som han fortalte, var hans idol som barn, og Courtois havde et Bernabeu-banner på hans væg, da han var lille. Derfor har skiftet til Real Madrid også givet god mening for den store belgier, der kan gå i Casillas’ fodspor.

Mere om Thibaut Courtois

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik