Fodbold nyheder

Milan får kamp til stregen i kampen om Barca-stopper

Af Christian Kern Hansen

AC Milan er blevet sat markant i forbindelse med Barca-stopperen, Jean-Clair Todibo, men nu melder Manchester United sig angiveligt på banen i denne duel.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan er milevidt fra deres storhedstid, og i går blev man ydmyget med et 5-0-nederlag på udebane til Champions League-deltagerne fra Atalanta. Den italienske mastodont fra Milano er ikke mere end syv point fra nedrykningsstregen efter 17 spillede kampe i Serie A, og selvom defensiven inden i går havde fungeret nogenlunde, så er det på tide, at Milano-klubben hurtigt forbedrer sig, så en potentiel nedrykningsduel ikke kommer på tale.

AC Milan er før blevet sat kraftigt i forbindelse med Barcelona-stopperen, Jean-Clair Todibo, der blot har fået tre optrædener for den catalanske mastodont i denne sæson. Talentet er dog til at få øje på den blot 19-årige forsvarsspiler, og et skifte i januar-vinduet lader til at være det mest fordelagtige for Barcelona-stopperen. Men AC Milan er angiveligt ikke alene om at ville købe den talentfulde forsvarsspiller. Ifølge det spanske medie, Sport, er Manchester United bestemt også interesseret i stopperen.

Todibo blev hentet i franske Toulouse i januar-måned, men det har altså været svært for ham at spille sig på FC Barcelona-holdet siden sin ankomst.

Det spanske medie skriver, at det kan blive en mulighed, at forsvarsspileren ryger afsted i det forestående vindue, hvor FC Barcelona vil sikre sig en option der indeholder muligheden for at købe spilleren tilbage efter to sæsoner.Mere om Jean-Clair Todibo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik