Manchester U - Colchester

England: Carabao Cup
Manchester U M. Rashford (51), R. Jackson (56), A. Martial (61)
Old TraffordFuld tid3-0Tilskuere: 57.559
Colchester
LineupReferatVideo

Ole Gunnar Solskjær:
Han er næsten umuligt at sætte af

Af Christian Bang Jensen

Manchester United-manageren indrømmer overfor ”Sky Sport,” at den unge Mason Greenwood har imponeret så meget, at det er blevet vanskeligt at sætte teenageren af holdet.

Article image

18-årige Mason Greenwood har imponeret voldsomt i Manchester United. Seneste blev det til en meget vigtig scoring, da han kom på banen og reddede det ene point i kampen mod Everton.

I alt har den unge englænder scoret syv mål for ”De Røde Djævle,” og det har imponeret den tidligere angriber og nuværende manager Ole Gunnar Solskjær.

- Han gør det svært for mig at undlade ham. Jeg kan huske, da jeg kom til klubben, og scorede et par mål, sagde manageren, at det er svært at sætte spillere af som scorer mål. Og Mason har gjort, at det er meget vanskeligt at lave en startopstilling uden ham, fortalte den norske manager til ”Sky Sport” forud for onsdagens Carabao Cup-kvartfinale mod Colchester fra League Two.

Selvom det ikke kører gnidningsfrit for Manchester United i ligaen, vil Ole Gunnar Solskjær ikke ”sælge” Carabao Cuppen, da det er vigtigt at vinde et trofæ.

- Med det hold vi stillede op med mod Chelsea, synes jeg at vi har vist, at vi tager denne turnering seriøst, selvom vi er udfordret i ligaen. Ethvert ungt hold vil få noget godt ud af at vinde et trofæ. Det var stadig vigtigt for os at skabe et momentum og en tro på spillerne, så vi håber på at nå finalen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Mason Greenwood

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik