StillingReferat
Torsten Brix

Ni gyldne United-minutter

Ole Gunnar Solskjær dominerede totalt og kom i semi-finalen.
I sidste spillerunde af Carabap Cuppen slog League Two-holdet Colchester det store London-hold Tottenham ud af turneingen efter straffesparkskonkurrence. Onsdag aften var Colchester så igen oppe imod et Premier League-hold i ”den lille pokalturnering”, da de gæstede selveste Old Trafford.

Til opgøret virkede det til, at manager Ole Gunnar Solskjær ikke ville tage nogen chance, da han havde masser af United-spillerne fra idealopstillingen med imod holdet fra den tredjebedste engelske fodboldrække. Det gav i den grad også det forventelige spilovertag til hjemmeholdet, og i første halvleg havde de blandt andet haft bolden hele 80% af tiden, selv om de første 45 minutter var målløse.

En af spillerne fra idealopstillingen var Marcus Rashford, og kort inde i anden halvleg scorede han kampens første mål efter et kontraangreb, inden Ryan Jackson lavede et klodset selvmål til 2-0 og Anthony Martial bagefter scorede fra tæt hold – på oplæg fra Rashford. De tre United-mål kom på blot ni minutter…

Så var den kamp afgjort, og Manchester United kom sikkert til semi-finalen.