Manchester U - Everton

England: Premier League
Manchester U M. Greenwood (77)
Old TraffordFuld tid1-1Tilskuere: 63.328
Everton V. Lindelöf (36)
LineupReferatVideo

Duncan Ferguson giver forklaring på bemærkelsesværdig udskiftning

Af Christian Bang Jensen

19 minutter af 2. halvleg var, hvad det kunne blive til for italienske Moise Kean. Nu fortæller manager Duncan Ferguson, hvorfor den indskiftede angriber måtte lade sig udskifte i kampens afsluttende minutter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Moise Kean blev skiftet ind i det 70. minut af eftermiddagens kamp på Old Trafford i Manchester, var det nok de færreste, der troede, at Evertons italienske angriber ikke skulle fuldføre kampen. Holdet havde en overraskende føring at forsvare de sidste 20 minutter mod Manchester United, men syv minutter efter Moise Kean var kommet på banen, kom udligningen til 1-1, hvilket også endte med at blive kampens resultat.

Everton kæmpede hårdt for at bevare pointet, og prøvede også i kampens slutfase at opsøge sejren. Her skulle man tro at Moise Kean, fordi han var blevet skiftet ind, var en vigtig brik, men i det 89. minut kunne italieneren så forlade banen igen, da vikarierende manager, Duncan Ferguson, ikke længere mente, at den unge angriber kunne bidrage.

Moise Kean forlod banen og gik ned ad sidelinjen mod omklædningsrummet, efter at han blev erstattet af Oumar Niasse. På vejen ud var der ingen øjenkontakt med manager Duncan Ferguson.

- Det var ikke på grund af Moise Keans præstation, det var bare fordi jeg var nødt til at foretage en udskiftning for at slå lidt tid ihjel. Det var ikke noget imod Moise Kean. Jeg har bare så mange angribere på bænken, og jeg havde brug for at foretage den udskiftning, fortalt Duncan Ferguson efter kampen til de engelske medier efter kampen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik