Christian Kern Hansen

Newcastle-profil færdig for resten af året

Newcastle-profilen Allan Saint-Maximin pådrog sig i weekenden i 2-1-sejren over Southampton en haseskade. Denne skade er nu blevet undersøgt.
Newcastle-spilleren Allan Saint-Maximin har ikke bidraget med særligt mange mål til Newcastle´s offensiv, men franskmanden er altid garant for eksplosivitet og hurtighed i angrebet. Franskmanden er en spiller der er særdeles farlig i omstillingspillet, og i sær i kampene hvor Newcastle har et mere defensivt udgangspunkt, kan nordenglænderne profitere af hans tydelige kompetencer. . Den 22-årige franskmand pådrog sig dog en haseskade i weekendens vitale møde med Southampton, der resulterede i vigtige tre point, og en scanning har nu i følge det britiske medie, The Telegraph fundet sted.

The Telegraph skriver nemlig, at den 22-årige kantspiller har været igennem en scanning, der viste, at hans ene hase desværre for ham og Newcastle var beskadiget. The Telegraph skriver også, at Newcastle må se bort fra franskmanden i resten af 2019, og man må med dermed klare sig uden kantspillerens kompetencer julen over.

Saint-Maximin kom til det nordengelske i sommers fra franske Nice.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER