Fodbold nyheder

Wilczek:
Svært at se til fra sidelinjen

Af Ryan Svale

Kamil Wilczek er tilbage i Brøndby-truppen efter karantæne. Polakken erkender dog, at det er hårdt at sidde udenfor.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den polske angriber, Kamil Wilczek, har siddet udenfor i de to seneste Superliga-kampe grundet karantæne efter et rødt kort i kampen mod Randers.


Superliga-topscoreren er dog tilbage i Brøndby-truppen, når de søndag møder AGF på udebane, og polakken er klar til at træde tilbage ind på holdet efter et par hårde kampe på tribunen.

- Jeg har gjort meget ud af at træne hårdt, så jeg kan være fysisk klar, til når jeg kan spille igen. Det kan jeg nu, og jeg føler ikke, at der er nogle problemer, siger han til brondby.com.

- Det har været svært at se kampene fra sidelinjen. Jeg foretrækker helt sikkert selv at spille, fordi det er langt sjovere at være en del af holdet.

- Hvis jeg ikke er med i truppen, så kan jeg ikke hjælpe mine holdkammerater – det er i hvert fald svært, så jeg er meget glad for at være tilbage i betragtning, siger Wilczek.

Brøndby har været stærkt kørende resultatmæssigt, og det vil Wilczek se mere af.

- De sidste kampe i ligaen har været på et rigtig godt niveau. Nu har vi vundet fem kampe i træk, og det skal vi fortsætte med.

- Vi skal fortsætte med at præstere på holdet og vinde endnu flere kampe, og hvis vi kan holde det niveau, så er jeg sikker på, at der ligger flere sejre og venter. Men vi skal være fokuserede og huske på at tage en kamp ad gangen, siger Kamil Wilczek.

Brøndby og AGF mødes på Ceres Park søndag klokken 18.00.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik