Fodbold nyheder

Casillas:
Det giver ingen mening, hvis Ronaldo vinder Ballon d’Or

Af Mads Sigh Lund Andersen

Casillas har skabt stor debat på Twitter med en tweet om den portugisiske verdensstjerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Real Madrid målmand, Iker Casillas, har fået folk til tastaturet, efter han tweetede omkring, hvem der bør modtage Ballon d’Or-prisen. Casillas, der tidligere har været holdkammerat med Ronaldo, mener ikke, at Juventus-spilleren bør vinde prisen, da dette vil være ”ulogisk”.

- Van Dijk blev valgt som UEFAs bedste spiller, Messi blev valgt af FIFA – så hvis Ronaldo vinder Ballon d’Or, synes jeg, at det virker som om, at de retningslinjer vi bruger til at vurdere, hvem der bør vinde de største individuelle priser, ikke er logiske, skrev Casillas på Twitter.

UEFA kårer den bedste spiller ved, at 53 af verdens bedste sportsjournalister stemmer på deres tre bedste spillere, hvor de henholdsvis modtager fem, tre og et point.

FIFA kårer den bedste spiller igennem en afstemning blandt kaptajner og trænere på alle landshold, der er med i FIFA-turneringer. Her bestemmer fans også 50%, da FIFA afholder en online afstemning.

UEFA og FIFA kårer den bedste spiller ud fra en sæson, hvor Ballon d’Or bruger et kalenderår, hvor alle kampe, venskabskampe inkluderet, bliver overvejet. Her er det 193 sportsjournalister der bestemmer, hvem der bliver kåret som den bedste spiller.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik