Fodbold nyheder

Deulofeu kan ende i Milan igen en dag

Af Stefan Lindahl

Til medie har Gerard Deulofeus agent fortalt, at hans bånd til AC Milan er meget stærkt, og udelukker ikke, at han en dag vender tilbage.

Article image
Ritzau-Scanpix

Watford-profilen Gerard Deulofeus agent, Albert Botines, har i et interview til Sky Sport Italia fortalt, hvordan hans klient har det med sin tidligere arbejdsgiver AC Milan, og han en dag sagtens kunne vende tilbage:

- Han (Gerard Deulofeu, red.) har underskrevet en fem-årig kontrakt med Watford, og er derfor bundet til klubben i en lang periode. Han havde en fremragende sæson sidste år.

- Hans bånd til Milan er meget stærkt, hvorfor en retur en dag er muligt. Vi må se, hvad fremtiden bringer. Milan-fans skriver stadig til ham på sociale medier, og fortæller, at han skal komme tilbage. Gerard elsker Serie A og italiensk fodbold, så derfor er det helt sikkert muligt en dag.

25-årige Deulofeu nåede 18 kampe for Milan, hvor det blev til fire scoringer og to assist. Han var udlånt til milaneserne i foråret 2017 fra Premier League-klubben Everton, hvorfra han tog tilbage til barndomsklubben FC Barcelona, inden han i sommeren 2018 havnede i Watford.

Mere om Gerard Deulofeu Lázaro

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik