Fodbold nyheder

Nedtur for Delaney

Af Torsten Brix

Den danske landsholdsspiller spiller ikke…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Denne sæson har mindet meget om de andre år, som jeg har haft i professionel fodbold – altså lidt op og ned. Jeg er meget tilfreds, hvor jeg står lige nu. Vi kunne godt være lidt højere i tabellen med Dortmund, men vi er godt med. Derudover går det også godt på landsholdet.

Sådan sagde Thomas Delaney for en måneds tid siden, da Indkast.dk mødte ham til en snak i artiklen - Delaney i midterciklen, men siden er det så gået ned af bakken for danskeren, der fortæller til B.T.:

- Jeg er ikke tilfreds med at gå fire kampe helt uden at spille - og måske længere. Jeg har fået en forklaring på, at jeg ikke spiller. Jeg er ikke enig med træneren, men jeg må acceptere, at det er hans job at sætte holdet. Jeg er ikke den eneste gode spiller, der sidder på bænken.

- Vi har heldigvis mange kampe, så jeg er overbevist om, at det kommer til at ændre sig. Men det er ikke optimalt, det er klart. Når vi så spiller, så skifter vi meget sjældent på den centrale midtbane. Vi har så mange gode offensive spillere, så det er tit dem, der bliver skiftet ind, siger Thomas Delaney.

I de fire kampe har Dortmund ikke fået de ønskede resultatet, så måske venter der en optur for Delaney – igen.

Mere om Thomas Delaney

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik