Fodbold nyheder

Ronaldos mor:
Der er en mafia i fodbold

Af Christian Kern Hansen

Cristiano Ronaldos mor har sagt nogle særdeles opsigtsvækkende ting om sønnike til den portugisiske presse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldos mor, Dolores Averiro har i denne uge udtalt sig til den portugiske presse omkring sønnens individuelle priser gennem tiden. Hun omtaler blandt andet de manglende individuelle priser, som værende et udtryk for en korrupt fodboldverden.

Der er ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo er en af de største fodboldspillere nogensinde, og portugiseren har da også modtaget mange fornemme priser gennem hans karriere. Den eftertragtede Ballon d´or pris, der pointerer verdens bedste fodboldspiller, har portugiseren formået at vinde hele fem gange. Ligeså mange gange som den argentinske magiker, Lionel Messi, der også står noteret for fem Ballon d´or-priser. Oftest går fodboldsnakken på hvem der er verdens bedste fodboldspiller, og argumenterne for og imod den portugisiske maskine buldrer afsted under diskussionerne.

Følgende har Cristiano Ronaldos mor udtalt til den portugisiske presse om de "manglende" personlige priser:

- Der en en mafia. Det er det rette ord til at definere det. Ja, der en mafia i fodbold. Hvis der ikke havde været en fodbold-mafia, ville min søn have vundet flere internationale trofæer (indviduelle, red.). Hvis du har set alt hvad der er sket, vil du se indse, at det er mafiaen.Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik