Fodbold nyheder

Milan-matchvinder angriber fansene på Instagram

Af Tobias Mølgaard Sørensen

AC Milans angriber Suso gik ud efter torsdagens kamp og sendte en stikpille til fansene.

Article image

Det blev den spanske angriber Suso, der kom ind og afgjorde kampen mellem AC Milan og SPAL, og dermed fik Milan-klubben den første sejr under deres nye træner Stefano Pioli. Det blev også Susos første sæsontræffer for klubben, og han har før fået meget kritik af både eksperter og i særdeleshed af fansene. Han gik derfor på Instagram og fortalte, at det her kan blive startskuddet på en god periode for holdet, og det ikke nytter noget, at fansene kritiserer klubben.

- Et mål ændrer ikke historien. Det annullerer ikke et negativt øjeblik. Det gør jeres tilråb og kritik heller ikke. Et mål får os til at trække vejret og får os til at forstå, at vejen er den rigtige, men den er lang. Jeg spiller i Milan og støtter Milan. Det betyder ikke noget, hvem der spiller, eller hvem der scorer. Fordi alt stadig er muligt. Altid, altid, Milan.

Klubben ligger netop nu på en 10.-plads i den italienske liga med kun 13 point og en negativ målscorer. Den store styrkeprøve venter på søndag, hvor AC Milan møder Lazio i 11. runde af Serie A.

Mere om Suso

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik