Fodbold nyheder

Tottenham interesseret i formstærk Wolverhampton-stopper

Af Christian Kern Hansen

Tottenham skulle angiveligt være interesseret i Wolverhampton-stopperen Willy Boly, der i starten af denne sæson har leveret stærke præstationer i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Målene er væltet ind i eget net for Tottenhams vedkommende, og London-klubben har i de sidste fem kampe lukket hele 17 mål ind. Hvis Mauricio Pochettino skal redde sin fremtid i London kræver det i den grad, at der kommer styr på det bagerste geled, og en potentiel forstærkning til netop denne kæde synes nu at være på vej.

Football Insider beretter om, at Tottenham er interesseret i at købe Wolverhampton-stopperen Willy Boly, der i den grad har imponeret i Premier League i sæsonstarten.

Tottenham skulle være klar til at lande et bud allerede i januar-vinduet, og et køb til fireback-kæden er da måske heller ikke den dårligste investering, i det de nuværende stoppere, Jan Vertonghen og Toby Alderweirelds kontrakter udløber til sommer, og i kølvandet på alt den uro der har hersket over Tottenham, sommeren over, er det ikke utænkeligt, at Tottenham mister de to stoppere i sommer-vinduet.

Det lader dog til, at Tottenham vil få kamp til stregen af rivalerne fra Arsenal i forhandlingerne om Wolverhampton-profilen, da Football Insider mener at kunne berette, at rivalerne fra netop Arsenal, også har fået øjnene op for den franske midterforsvars kvaliteter.

Boly har tidligere optrådt for klubber som Auxerre, Braga og FC Porto. Willy Boly har været i Wolverhampton siden sommeren 2017.


Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik