Fodbold nyheder

Serge Aurier:
Jeg ønskede at skifte

Af Christian Kern Hansen

Afrikaneren åbner nu op om sine tanker under sommerens transfervindue.

Article image

Der har været mange skriverier omkring Tottenham-spillerne denne sommer, hvor blandt andet Harry Kane har anklaget en del af spillerne for ikke at have lysten til at spille for London-klubben. Nu udtaler Serge Aurier så til det engelske medie, Mirror, at hans tanker var et helt andet sted end i Tottenham henover sommeren.

- Jeg søgte efter et skifte, så jeg kunne ikke spille. Når du prøver at skifte, kan du ikke spille, da en skade eller andre ting, kan sabotere alt. Jeg ønskede at skifte, så det var oplagt for mig ikke at være på banen. Udover det er det managerens beslutning. Han bestemmer hvad der er bedst for holdet.

Den ivorianske back har blot spillet fire kampe for Tottenham i denne sæson, og senest blev ivorianeren smidt ud i sejren over Southampton tilbage i slutningen af septemper. Det røde kort i Premier League-kampen blev fulgt op af en mindre overbevisende præstation i 2-7-ydmygelsen mod FC Bayern München.

Tottenham sagde i sommer farvel til den engelske landsholdback, Kieran Trippier, der skrev under med Atletico Madrid, og vejen var derfor banet for den 26-årige Tottenham-back, men chancen har han endnu ikke udnyttet. Tværtimod.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik