Fodbold nyheder

Sviatchenko fører an

Af Torsten Brix

Ny situation på Heden…

Article image

- Det er en rolle, jeg har haft nogle gange før i tiden, inden jeg kom tilbage til FCM i starten af 2018. Jeg har været vice anfører og fungerende anfører, da Kristian Bak Bach var skadet i den første mesterskabssæson. På den måde falder det mig meget naturligt, og jeg er utrolig stolt af at bære anførerbindet i min hjerteklub. Det forpligter, og det er et vigtigt hverv, som jeg sætter stor pris på. Jeg vil gøre det bedste for at udfylde det på min måde.

Sådan siger Erik Sviatchenko til Tipsbladet efter der er kommet en ny situation hos FC Midtjylland. Spillere som Gustav Wikheim, Kian Hansen, Rilwan Hassan, Paul Onuachu og den tidligere anfører Jakob Poulsen er væk, så nu er hierarkiet ændret.

- Jakob Poulsen var en fantastisk anfører, som vi alle blev inspireret af. Han har været i gamet i lang tid, men han er her ikke længere. Han har fået muligheden for at komme til Australien, og derfor er vi nu i en situation, hvor vi har nogle nye ledere. Der står jeg som kaptajn både udadtil og indadtil, men jeg har en god gruppe omkring mig i Marc Dal Hende, Alexander Scholz, Jesper Hansen og Tim Sparv, slår Erik Sviatchenko fast.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea