Fodbold nyheder

Hvad sker der med Eriksen?

Af Torsten Brix

Har den danske landsholdsspiller det ”som blommen i et æg”?

Article image
Ritzau-Scanpix

– Han er i en position, hvor hans kontrakt udløber om et år, og han er sikker på, at han kommer til at spille i Tottenham, selvom han ikke bliver der hele året, fordi han er så dygtig en spiller. Vi så også, at han kom ind her forleden.

Sådan siger Premier League-eksperten Mikkel Bischoff i dagens udgave af Ekstra Bladet, hvori Morten Bruun også giver sit besyv om Christian Eriksens fremtid:

– Jeg vil kunne få øje på større katastrofer for Eriksen, end hvis han skulle blive i Tottenham. Det ser jo også ud til, at de vil bruge ham. Det er jo ikke, fordi Tottenham vil lægge ham på is, så det er jo ikke sådan, at han kan se frem til et år på sidelinjen, fordi Tottenham skulle være sure på ham. Det er der jo intet, der tyder på.

– Dybest set synes jeg, at han skal blive i Tottenham. Jeg synes, at det hele er ideelt for ham i Tottenham, og han spiller i en klub. som stadigvæk har et stort uforløst potentiale, som han i den grad kan være med til at forløse. Jeg tænker, at han må have det som blommen i et æg.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik