Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Andrea Belotti - “FE-NO-ME-NO”

Angriberen kommer op i blandt Messi, Aubameyang og Cavani – så nu er han kommet på alles læber… og Torino afviser bud på små 500.000.000 kroner…
I weekenden lavede Andrea Belotti hattrick imod Palermo, og dermed kom Torino-angriberen endnu tættere på at vinde “Den Gyldne Støvle”, som uddeles til den farligste angriber fra de europæiske ligaer. Lige nu ser toplisten således ud:


1. Messi (23 scoringer = 46 point)
2. Belotti (22 scoringer = 44 point)
3. Aubameyang (21 scoringer = 42 point)
4. Cavani (27 scoringer = 40,5 point)
5. Džeko (19 scoringer = 38 point)
Lewandowski (19 scoringer = 38 point)
Higuaín (19 scoringer = 38 point)
Suarez (19 scoringer = 38 point)
Kane (19, scoringer = 38 point


Dagens udgave af de italienske sportsaviser hylder angriberen. På forsiden af Corriere delle Sport står der “FE-NO-ME-NO”, mens La Gazzetta dello Sport skriver “Belotti Dice 22”, men hvordan har angriberen lavet disse 22 mål?

De tre mål i weekenden åbnede naturligvis op for, at Belotti kan få en helt unik måned – som den sidste. For på 28 dage i februar lavede han hele fem mål og fulgte dermed op på august og november, hvor det blev til fire mål.

Langt de fleste af disse er kommet efter flade afslutninger ude ved stolpen fra den blot 23-årige angriber, som til weekendens kamp også var anfører for Torino for første gang, og det fejrede han så med at lave et hattrick på syv minutter…


Rygtes til Madrid, München, Chelsea, Manchester United og City
I Torino bliver han sammenlignet med klublegenden Paolo Pulici, men det lå ikke i kortene inden sæsonen, hvor der var større tiltro til angribere som Juan Iturbe og Adem Ljalic. Dem bliver der ikke talt så meget om mere på Stadio Olimpico.

Ifølge de føromtalte italienske aviser er Belottis værdi steget, hvilket kan gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller. For som Indkast.dk var inde på tidligere på ugen, så er flere klubber – blandt andet Real Madrid, Bayern München, Chelsea, Manchester United og City – blevet interesseret i angriberen.

Efter weekenendens kamp, hvor Belotti rundede de 22 mål og dermed flest Torino-mål i en Serie A-sæson siden Benjamin Santos i 1949/50, sagde Torino-træner Siniša Mihajlović, at Belottis frikøbsklausul på små 800.000.000 kroner snart er for lav i forhold til hans reelle værdi.

- Hvis han fortsætter sådan her, må klubbens præsident sørge for at gøre hans frikøbsklausul større, for ellers vil det være et røverkøb, skulle Mihajlović havde sagt ifølge Football-Italia.

I starten af året fik Arsenal afvist et bud på godt 500 millioner kroner har Torino's sportsdirektør Gianluca Petrachi sagt til Sky Sports Italia, så der voldsom hype omkring “FE-NO-ME-NO”…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER