Fodbold nyheder

Randers FC klar med stor nyhed

Af Peter Jensen

'Kom på stadion eller du vil fortryde det'. Så klar er udmeldingen fra hestenes bestyrelsesformand forud for tirsdagens pressemøde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tidligere på aftenen meldte Superliga-klubben Randers FC ud, at kronjyderne i morgen tirsdag vil afholde et pressemøde hjemme på BioNutria Park.

Klubben var længe rygtet på vej mod en overtagelse af investorgruppen Pathway Group, men midt i december kunne englænderne afsløre, at de var nået til enighed med ligakonkurrenterne FC Nordsjælland om et opkøb.

Under denne proces opstod der uro i Randers, hvor sportsdirektør Peter Christiansen forlod sit job. Efterfølgende har direktør Hans-Peter Rasmussen også kvittet kronjyderne. Om det er præsentationen af en ny mand i spidsen for klubben, vil bestyrelsesformand Svend Jørgensen ikke afsløre. Han er dog positiv på spørgsmålet om, hvorvidt der er spændende nyt på vej.

- Det, synes jeg godt, jeg kan stå ind for, og det vil jeg godt stå til ansvar for efterfølgende, hvis der er nogen, der bagefter vil sige, at det var godt, de ikke kom til Randers. Jeg tror, at man vil fortryde, hvis man ikke kommer til pressemødet. Det mener jeg seriøst. Mere får du ikke at vide, lige meget hvor mange gange du spørger, siger Jørgensen til BT.

Randers har meldt ud, at udover bestyrelsesformanden så vil også sportschef Ole Nielsen og anfører Christian Keller være en del af morgendagens pressemøde. Cheftræner Colin Todd er i England grundet en rygoperation.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik