Fodbold nyheder

Randers ydmygede AGF i egen hule

Af Nikolaj Harding

Kriseramte Randers fik en tiltrængt sejr med hjem fra Aarhus, hvor de vandt med 4-1 og dermed sikrer sig håneretten over deres aarhusianske ærkerivaler.

Der var rivalopgør på menuen på en regnvåd lørdag eftermiddag på Ceres Park i Aarhus, da AGF og Randers tørnede sammen. De to hold har prikket til hinanden en hel del i medierne i ugens løb, men nu skulle slaget kæmpes på banen. Og der blev i den grad kriget på banen.

Det var Randers, der kom bedst fra start, og efter fire minutter bragte Erik Marxen gæsterne fra Randers i front. En tiltrængt scoring for ligaens bundhold.

Randers spillede sig frem til en del chancer, men det var hjemmeholdet som stod for næste scoring. Martin Spelmann satte et par mand af i feltet, og sparkede sikkert bolden i nettet til stor jubel for hjemmepublikummet.

Jublen varede dog ikke længe, for i Randers' næste angreb kunne Joni Kauko flot heade Randers tilbage i front til stor frustration for Glen Riddersholm.

Randers stillede sig længere tilbage i anden halvleg, og AGF jagtede udligningen, men AGFs forsvar svigtede efter 66 minutter, da en bold dumpede ned for fødderne af Kasper Enghardt, som kunne sparke de trængte kronjyder på 3-1.

Randers' tredje mål tog pusten fra AGF, og det lignede mere, at det var Randers som ville score kampens næste mål, end at det var AGF, som kom på tavlen igen.

Og med tre minutter igen kom Randers' fjerde mål. I en tre-mod-en situation spillede Marvin Pourie uselvisk bolden til en storspillende Nikola Djurdjic, som let kunne kunne sparke bolden over stregen.

Scoringen blev kampens sidste, og Randers fik sig dermed en tiltræng sejr mod ærkerivalerne fra Aarhus. Sejren sender Randers op på 12. pladsen med et point mere end AaB og Lyngby, som dog har en kamp i hånden. AGF ligger med nederlaget på 10. pladsen med to point ned til Randers på 12. pladsen.

AGF - Randers FC: 1-4 (1-2)
0-1: Erik Marxen (4) 

1-1: Martin Spelmann 
(32)
1-2: Joni Kauko
 (33)
1-3: Kasper Enghardt (66)

1-4: Nikola Djurdjic
 (87)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik