Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens internationale rygter

Bruno Guimaraes til PSG. Lukaku til Napoli. Casemiro til Saudi. Her får du tirsdagens internationale rygter.

Paris St-Germain er klar til at kæmpe mod Manchester City og Arsenal om den brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes fra Newcastle. (Goal)

Aston Villa er ikke interesseret i et permanent skifte til Barcelonas midterforsvarer Clement Lenglet. Franskmanden har netop afsluttet et sæsonlån på Villa Park. (Mundo Deportivo)

Den potentielle nye Napoli-træner Antonio Conte ønsker at hente Chelseas 31-årige belgiske angriber Romelu Lukaku for at erstatte den 25-årige frontmand Victor Osimhen, som håber at komme til et Premier League-hold. (Corriere Della Sera)

AC Milan er interesserede i den 25-årige den brasilianske højreback Emerson Royal fra Tottenham. (Gianluca di Marzio)

Den hollandske midtbanespiller Xavi Simons fra PSG ønsker at slutte sig til Barcelona på trods af interesse fra både Leipzig, Bayern München, Chelsea, Manchester United og Newcastle. (Mundo Deportivo)

Real Madrid er klar til at byde mere end 25 millioner pund for Lilles 18-årige franske midterforsvarer Leny Yoro, som også er blevet sat i forbindelse med Paris St-Germain og Liverpoool. (Fod Mercato)

Den tidligere Bayern München- og Tyskland-træner Hansi Flick vil underskrive en to-årig aftale med Barcelona på onsdag. (Fabrizio Romano)

Manchester United forventer, at den 32-årige brasilianske midtbanespiller Casemiro skriver under med en Saudi Pro League-klub til sommer og er villig til at sælge ham med et enormt tab. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER