Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Superstjernen bekræfter: Trænerne snakker dårligt om mig

Kylian Mbappe får bestemt ikke kun roser med på vejen fra sine trænere, men det generer ham ikke det mindste.

Efter en PSG-kamp senest i Ligue 1 kunne journalisterne efter kampen måbende se til, da træner Luis Enrique gjorde status. Her langede han nemlig kraftigt ud efter Kylian Mbappe, som han slet ikke mente, havde været god nok, selvom han lige havde disket op med et hattrick.

Luis Enrique er bestemt ikke den første, der har været efter den franske superstjerne gennem tiden. Der har en del gange været meldinger om dårlig stemning, men det er ikke nødvendigvis tilfældet trods de dårlige vibrationer.

Det understreger hovedpersonen nu selv:

"Jeg har arbejdet godt med de trænere, jeg har haft. Lige fra Didier Deschamps, Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og de andre. Det er trænere, der altid har snakket lidt grimt og negativt til mig, men det har ikke stoppet mig i forhold til at spille godt og have et fint forhold til dem. Jeg er en spiller, der forlanger meget af mig selv. Så at trænerne er hårde ved mig, kan jeg egentlig godt lide. De behøver ikke at sige til mig hver dag, at jeg er den bedste i verden," siger Kylian Mbappe ifølge Goal.com.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER