Michael Ehrhorn

Vilde planer: AaB kan få nyt stadion med stort tilskuertal

I AaB vil man meget gerne udvide mulighederne og få flere tilskuere på stadion. Projektet ventes præsenteret inden længe.

I Aarhus har AGF store planer om et nyt stadion. Nu vil de også lege med længere mod nord, for i Aalborg er der også store planer for den sportslige fremtid.

Ifølge Nordjyske og TV2 Nord arbejder en investorgruppe med mulighederne for et nyt fodboldstadion i Aalborg, mens der skal bygges en ny stor arena til Aalborg Håndbold. Der ventes et pressemøde inden længe, hvor planerne præsenteres. 

Noget af det, der er meldinger om er, at det nye fodboldstadion vil få plads til op mod 20.000 tilskuere. Noget mere end de 14.000, der kan klemmes ind med lidt god vilje på det nuværende stadion. Men hvor skal det så ligge?

Det er der heller ikke nogen, der officielt vil sige, men der går rygter om, at den nye håndboldhal skal ligge der, hvor AaB's fodboldstadion ligger i dag. Fodboldholdet rykker så ind på et spritnyt stadion ved væddeløbsbanen.

Det er Aalborg Kommune, der ejer stadion i dag, og det bliver spændende at se, hvem der er aktørerne bag et eventuelt nyt stadion. Noget af det, der også forlyder er, at boligprojekter i byen skal være med til at finansiere det store projekt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER