Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Bild: Barcelona vil hente Bayern München-stjerne i en overraskende handel

Barcelona har endnu en stjernespiller i kikkerten.
Denne sommer har det været småt med de store handler for Barcelona, som ellers har været kendt for at lave vilde transfers tidligere. Det skyldes naturligvis klubbens økonomiske situation, som har gjort, at de ikke har kunne bruge den samme mængde penge som tidligere.

I stedet skulle man tænke smart og i billigere alternativer. Det har de gjort ved blandt andet at hente spillere på fri transfer. Ifølge den tyske avis Bild, så vil Barcelona forsøge sig med noget af det samme igen næste sommer.

Her vil den tyske stjerne Leroy Sané nemlig blot have et enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvilket vil betyde, at han formentlig vil kunne købes billigere end hidtil.

Xavi og kompagni har derfor forberedt sig på, at komme med en offensiv i håbet om at kunne sikre sig den tyske landsholdsspiller fra sommeren 2024.

Bild skriver, at Barcelona har fulgt Sané i længere tid, og at klubben er overbevist om, at man kan hente ham for en respektabel sum næste sommer, når han begiver sig ind i hans sidste år af kontrakten.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER