Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Avis: Premier League-klub nærmer sig stortalent fra PSG

Endnu en spændende spiller kan være på vej til verdens bedste liga.
West Ham startede sløvt ud på transfermarkedet, og længe fik klubben kritik for ikke at adressere holdets mangler og få hentet erstatninger ind. Siden da er der kommet andre boller på suppen, da London-klubben de seneste uger har været særdeles aktive på markedet.

James Ward-Prowse og Edson Alvarez er blevet hentet ind til midtbanen, og nu vil Conference League-vinderne fra sidste sæson styrke offensiven. Her skulle David Moyes og kompagni have kastet sin kærlighed og PSG-angriberen Hugo Ekitike.

Den 21-årige franskmand ser ikke ud til at få meget spilletid denne sæson, da den franske storklub allerede har hentet Goncalo Ramos og Ousmane Dembélé. Derudover er de tæt på at hente Randal Kolo Muani fra Frankfurt, mens de håber på, at kunne overbevise Mbappé om at forlænge sin kontrakt.

Et skifte ser derfor meget sandsynligt ud for den unge franskmand, som er nået en alder og niveau, hvor han ikke skal sidde på bænken. Den franske avis L’Équipe skriver, at West Ham er meget opsatte på at tilknytte Ekitike til klubben, da der mangler konkurrence til Michael Antonio på den forreste position.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER