Fodbold nyheder

Ronaldo vil have flere topspillere til Saudi-Arabien

Af Louis Andersen

Ronaldo ser gerne at flere topspillere kommer til Saudi-Arabien.
Article image
Det var lidt af en overraskelse, da Cristiano Ronaldo tog beslutningen om at skifte til den saudiarabiske klub Al Nassr. Men det virker dog til, at Ronaldo har det godt i Saudi-Arabien. Torsdag fortalte han, at han stadig gerne vil være i Al Nassr. Ronaldo ser også gerne, at der kommer flere topspillere fra de europæiske ligaer til den saudiarabiske liga, som han mener, har et stort potentiale:


- Vi har virkelig gode hold og virkelig gode arabiske spillere, men infrastrukturen skal forbedres en smule. Dommerne og VAR-systemet skal nok være en smule hurtigere.

- I Europa træner vi mest om morgenen, men her træner vi om aftenen eller natten. Når Ramadan starter, så træner vi klokken 10 om aftenen. Det var en mærkelig oplevelse.

- Hvis der kommer store spillere hertil med store navne, om de er unge eller gamle, så er de mere end velkomne. Hvis det sker, så kommer ligaen til at forbedre sig en smule, og alderen er ikke vigtig, fortæller Ronaldo i interviewet med SPL.

På det seneste har både Lionel Messi, Luka Modric og Karim Benzema været sat i forbindelse med et skifte til den saudiarabiske liga.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Al Nassr

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik