Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Serie A-giganter kredser omkring Leeds-profil

Efter at nedrykningen til The Championship blev en realitet for Leeds i sidste uge, er Europas topklubber begyndt at sværme omkring Leeds´ profiler, og især en af dem tiltrækker sig stor interesse fra klubber i Italien og England.
Det står klart, at Leeds får svært ved at holde på klubbens profiler, nu hvor Yorkshire-mandskabet skal en tur ned i den næstbedste engelske række. Det er naturligvis også gået op for andre klubber i Europa, og især den unge italiener Wilfried Gnonto er et varmt navn blandt de store hajer på det europæiske transfermarked.

De store hold fra Serie A skulle nemlig være klar til at kæmpe om kantspillerens signatur, når transfervinduet åbner i juni. Dog skulle der også være interesse fra nogle af de store hold i England, og især Mikel Artetas Arsenal meldes yderst interesseret i italieneren.

Den 19-årige Leeds-spiller optrådte i denne sæson 24 gange i Premier League, hvor det blev til to scoringer og fire assists, og spilleren med de ivorianske rødder står også allerede noteret for ti kampe for det italienske landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER