Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
1 - 2
(0 - 1)
Barcelona
Sociedad
R. Lewandowski (90)
M. Merino (5), A. Sørloth (72)
Christian Bang Jensen

Sergio Busquets holdt afskedstale med mesterskabspokalen i hånden: Visca Barca y Visca Catalunya

Sergio Busquets takkede lørdag aften af på Camp Nou, da han i sin formentlig sidste hjemmekamp fik lov at løfte mesterskabspokalen, der kom i hus i sidste weekend.
Mesterskabet var allerede i hus, så det var helt andre følelser, der var i spil lørdag aften på Camp Nou i Barcelona.

For den første mand, der fik lov til at løfte trofæet med rød og gul konfetti som bagtæppe var den 34-årige anfører Sergio Busquets, der formentlig spillede sin sidste kamp på Camp Nou efter et helt fodboldliv i Barcelona. Midtbanespilleren annoncerede tidligere på måneden, at denne sæson var den sidste for ham som Barca-spiller.

Og da konfettien havde lagt sig, fik Sergio Busquets lov at sige et par bevingede ord, som et sidste farvel til den katedral, han har været med til at bygge gennem de sidste 15 sæsoner.

– Jeg vil gerne takke Hector Bellerin, Pierre-Emerick Aubameyang, Memphis Depay, Gerard Pique og alle de holdkammerater, som ikke er her længere, som har hjulpet os med at vinde titlen. Også hele staben, som arbejder i skyggen og hjælper os med at være i den bedst mulige tilstand.

Sergio Busquets var den sidste rest af det Barcelona-hold, som bjergtog hele fodboldeuropa op gennem slut 00’erne og starten af 10’erne. Han fik debut på førsteholdet d. 13. september 2008, som en af de spillere Pep Guardiola havde taget med sig op fra Barcelonas B-hold, efter han fik overdraget trænerposten i sommeren 2008, og Sergio Busquets har således været med til at vinde 3 Champions League-trofæer og ni ligatitler med Barca. Den sidste titel kom i hus i forrige weekend, da Blaugrana slog lokalrivalerne Espanyol, men midtbanespilleren fastslog, at dette ikke bliver den sidste titel, det ”nye” Barcelona kommer til at vinde:

– Vid med sikkerhed, at dette kun er begyndelsen. Visca Barca y Visca Catalunya (Længe leve Barca og længe leve Catalonien red.).

FC Barcelona tabte i øvrigt lørdagens opgør med 2-1 til Real Sociedad.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER