Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Aston Villa med ambitiøs transferplan – Vil hente forstærkning i Real Madrid

Aston Villa har siden Unai Emerys tilkomst lignet et hold, der er gode nok til at spille europæisk fodbold, og det Birmingham-baserede mandskab vil derfor også forsætte udviklingen ved at hente nye spillere fra øverste hylde.
Ambitionerne fejler bestemt ikke noget hos Aston Villa, der har øjnene på en af de europæiske pladser i Premier League, og hvis klubben skal deltage i en af de europæiske turneringer i næste sæson, så står det klart, at de skal ud og forstærke truppen.

Men Unai Emery har tilsyneladende ikke nogen intentioner om at hente spillere fra lavere hylder end Aston Villa, og den spanske manager har ifølge mediet The Athletic set sig lun på en af hans landsmænd i Real Madrid.

Der er nemlig tale om Marco Asensio, der efter sejren i weekendens Copa Del Rey-finale sagde, at han ikke vidste, om han var at finde i Real Madrid efter sommeren.

Den efterhånden 27-årige Marco Asensio har kontraktudløb til sommer, og spanieren kan derfor skifte væk fra Real Madrid kvit og frit. Kantspilleren har i denne sæson stået for 19 mål og assist for de forsvarende Champions League-vindere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER