F. Hedegaard Heiselberg (9), Juninho (14), E. Chilufya (90)
Torsten Brix

Udebanestærke FCM gav god Thomasberg-debut

Flere blev både helt og skurk i Odense…
Kort inden pausen af slutspillets første kamp fredag aften i Odense havde FCM’s Frederik Heiselberg en gigantisk dobbeltchance for at score til 3-1. Men begge afslutninger fra den unge angriber blev misbrugt ved at sparke på den liggende fighter Ivancevic. Se episoden her:

20-årige Heiselberg blev dermed skurk, efter han ellers havde scoret kampens første mål ved at sparke en løs bold ind. Skurke-helten fik FCM-afløseren for Erik Sviatchenko Juninho også. Den brasilianske forsvarsspiller scorede flot til 2-0 efter et hjørnespark, men senere rettede han afslutningen fra Emmanuel Sabri i eget net til 2-1. Ved pausen var skudstatistikken 15-3 til FCM men blot 2-1 på måltavlen.

I overtiden kom anden halvlegs eneste mål, da indskiftede Chilufya lukkede til 3-1 og dermed vandt midtjyderne og er fortsat ubesejret på udebane i denne sæson. Kampen var den første for den tilbagevendte FCM-træner Thomas Thomasberg, og han må være tilfreds med FCM-spillerne efter kampen, som jyderne styrede.