Mads Wildenhoff Pedersen

Medie: Aubameyang vil tilbage til Barcelona

Efter blot at have været i Chelsea siden september forlyder det, at Pierre-Emerick Aubameyang gerne vil tilbage til Barcelona.
Pierre-Emerick Aubameyang har ikke haft det godt i Cheslea, hvor han altså kun har scoret et mål, siden han skiftede til klubben i september. Barcelona fik 12 millioner euro (ca. 90 millioner kroner) for angriberen, der ifølge det spanske medie "Sport" nu allerede gerne vil tilbage til Camp Nou.

Aubameyang ville ifølge rapporten være villig til at få en minimal løn for at skifte tilbage til Barcelona, selvom han også skulle have andre tilbud på bordet. Nu ligger kortene på bordet til at Aubameyang kunne få et sommerskifte tilbage til det spanske førerhold.

Spilleren skulle også have snakket med Barcelona cheftræner Xavi om et skifte, men det er op til Chelsea, om de vil lade ham gå gratis til sommer eller leje ham ud i en sæson. Chelsea skulle angiveligt allerede have tilbudt ham til Barcelona i vinter, men der forbød reglerne et skifte, da han allerede var registreret ved to klubber i samme sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER