Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 0
(0 - 0)
Bayern München
Paris SG
E. Choupo-Moting (61), S. Gnabry (89)
Jonas Corap

Optakt: Bayern München - Paris Saint-Germain

Bayern München og Paris Saint-Germain skal kæmpe om videre avancement til kvartfinalen i Champions League, hvor der venter et brag af en kamp. Her følger optakten til kampen.
Kommentar:
Der er en svær opgave i vente for Paris Saint-Germain, som i det første opgør tabte 0-1 på hjemmebane til Bayern München i en kamp, hvor Bayern var klart bedst. PSG skal spille op til deres bedste, hvis de ønsker videre avancement i Champions League i en kamp, hvor de må undvære Neymar som er ude for resten af sæsonen med en skade.

Bayern er i øjeblikket i god form, hvor de har vundet seks ud af deres seneste syv opgør. De er på nuværende tidspunkt førerholdet i Bundesligaen dog kun på en bedre målscore det virker dog som om, at Julian Nagelsmanns tropper endelig er kommet i fulde omdrejninger efter en svingende start på sæsonen.

PSG har siden nederlaget til Bayern hentet tre ud af tre mulige sejre, hvor deres offensiv har været sprudlende med 11 scoringer, dog har deres forsvar til tider set hullet ud, hvilket har resulteret i, at de kun har holdt målet rent i en ud af deres seneste ni kampe. Det skal forbedres, hvis de skal spille sig videre til kvartfinalerne i turneringen.

Bayern har klart de bedste kort på hånden, da de går ind til kampen på hjemmebane med en 1-0-føring, og PSG skal ramme dagen, hvis de vil videre mod et stærkt Bayern-mandskab.

Skader og karantæner:
Bayern mangler Manuel Neuer og Lucas Hernandez som er ude med skader, samtidig så misser Benjamin Pavard opgøret, da han har karantæne. Desuden er det tvivlsomt om Noussair Mazraoui bliver klar efter hjerteproblemer. Joshua Kimmich og Mazraoui misser næste kamp med karantæne, såfremt Bayern skulle gå videre til næste runde.

PSG har en del skadesproblemer, hvor Neymar, Presnel Kimpembe og Renato Sanches alle misser opgøret med skader. Achraf Hakimi, Marquinhos og Nordi Mukiele er tvivlsomme til opgøret. Sergio Ramos og Marco Veratti skal passe på ikke at modtage kort, da det vil resultere i karantæne i næste CL-kamp.

Bud på kampens profil:
Buddet på en profil for Bayern falder på Eric Choupo-Moting som har scoret i sine tre seneste kampe, og med PSGs vaklende defensiv vil han formentlig få fine muligheder for at score og sætte sit præg på kampen. Han spiller sit livs sæson, hvor han har været en vigtig profil for et Bayern-mandskab, som i denne sæson har skulle tilpasse sig uden Robert Lewandowskis mange mål. Desuden kan det være en motiverende faktor for ham at score, og dermed sende sin tidligere arbejdsgiver ud af CL.

PSG er bagud efter det første opgør, og det er vigtigt at Kylian Mbappe og Lionel Messi leverer en god indsats, hvor de skal gøre livet surt for Bayerns defensiv. Mbappe er i fremragende form, hvor det er blevet til fem mål i de seneste tre kampe. Messi er også inde i en god periode, hvor han har scoret i de seneste tre opgør samtidig med, at han har lavet to assister. Begge spillere burde være opsatte på at revanchere sig efter sidste opgør, hvor de ikke just spillede fremragende.

Bud på kampens resultat:
Bayern har i den seneste tid fået styr på deres spil, og selv når de ikke spiller flot, så hiver de stadig resultaterne hjem. Samtidig kører PSGs offensiv i øjeblikket på skinner, men det samme kan ikke siges om deres defensiv. Derfor er buddet en 3-2-sejr til Bayern.

Kampen spilles på onsdag klokken 21, og den kan ses på TV3+ og på Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER