Paris SG
E. Choupo-Moting (61), S. Gnabry (89)
Andreas Wohlers-Herbert

Bayern München sender PSG ud af Champions League

Onsdag aften måtte PSG se sig slået med 2-0 i udekampen mod Bayern München, hvilket betyder, at den franske topklub er færdige i denne sæsons udgave af Champions League.
Fra kampens start stod det klart, at ingen af kampens to mandskaber var interesserede i at satse alt for meget i første halvleg. Det var en taktisk og låst affære i de første 45 minutter med få chancer. En udmærket afslutning fra Jamal Musiala og en halv chance til Lionel Messi var de store højdepunkter i kampens indledende fase.

Det lignede at holdene skulle gå til pause uden at have skabt nogle store chancer, men det ville Yann Sommer anderledes. Den schweiziske målmand valgte nemlig at tage sig en dribletur i eget felt, hvilket endte skidt, da PSG pillede bolden fra ham. Den endte for fødderne af en helt fri Vitinha, der sendte en slatten jordtriller afsted mod det tomme mål. Men lige inden bolden trillede ind i Bayern München-målet, kom Mathijs De Ligt glidende på heroisk vis og redede bolden på målstregen.

Holdene gik derfor til pause med stillingen 0-0.

Fra anden halvlegs start satte det tyske hjemmehold sig på begivenhederne, og de skabte også flere gode muligheder uden rigtigt at blive farlige. Men så besluttede Marco Verratti sig for at gøre Yann Sommer kunsten efter i form af en dribletur i eget felt. Italieneren slap dog ikke lige så godt afsted med det som Bayern Münchens målmand gjorde. Leon Goretzka pillede bolden fra ham og lagde bolden på tværs til Choupo-Moting, der ganske let kunne sparke hjemmeholdet foran med 1-0.

Og så skulle der noget særligt til, hvis PSG skulle tilbage i opgøret. Men der kom ikke noget stort pres fra det franske tophold. Et par hovedstødschancer på hjørnespark, var hvad det blev til, og i sidste ende var det nyligt indskiftede Serge Gnabry, der på en kontrastød satte kniven ind med sin scoring til 2-0.

De sidste minutter forløb med Bayern München dominans, og Sadio Mane havde faktisk også bolden i nettet, men målet blev korrekt annulleret for offside.

Mere blev det ikke til, og kampen ender ganske fortjent 2-0 til de tyske værter. Dermed går Bayern München også videre med en samlet sejr på 3-0.