Fodbold nyheder

Salah roser blomstrende Liverpool-stjerne: han har været vores bedste spiller

Af Anton Kirkegaard

Mohamed Salah udnævner den unge Stefan Bajcetic til “den bedste spiller”.
Article image
Ritzau-Scanpix
Stefan Bajcetic har i denne sæson været blandt de få lyspunkter hos et formsvagt Liverpool-hold. Liverpools midtbane har i denne sæson ikke haft sit sædvanlige stabile niveau. Flere af holdets erfarne spillere har underpræsteret eller været ramt af skader og det har givet 18-årige Bajcetic en chance. Bajcetic har grebet sin chance med begge hænder og har spillet sig fast på det udfordrede Liverpool-hold


Bajetic har spillet 20 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson og har været fast mand siden årsskiftet. Liverpool formåede i mandags at vinde lokalopgøret (merseyside- derbyen) mod Everton 2-0. På trods af mål fra Gakpo og Salah var det Bajcetic som blev udnævnt til kampens spiller. Bajcetic flotte præstationer er hellere ikke blevet overset af Salah, som er blevet imponeret af teenageren.

- Han er en fantastisk spiller og et fantastisk menneske, han forsøger altid at arbejde hårdt, og jeg synes, at han har været vores bedste spiller, siden han begyndte at spille hos os. Forhåbentlig har han stadig den selvtillid, og så fortsætter vi bare, sådan lyder det fra Mohamed Salah ifølge Liverpoolecho.

Bajcetic var meget beæret over de flotte ord fra “legenden” Salah.

- Wow, han er Mo Salah! Han er nok en af de bedste spillere nogensinde i Liverpools historie, så det er rart at høre en legende sige det til mig.

- Det er vanvittigt for at være fair. Jeg siger altid, at for et år siden spillede jeg under 18-årige fodbold, og nu spiller jeg på Anfield. Det er bare sket på et år, og det er så vildt. Jeg nyder det meget her, det siger Stefan Bajetic ifølge Liverpoolecho.

Bajcetic lavede for nylig en ny kontrakt med Liverpool som varer frem til 2027.Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik