Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Få seneste nyt fra det engelske. En mulig Manchester United-køber vil byde på klubben denne uge, og så er der gået hårdknude i kontraktforhandlingerne imellem Chelsea og en af deres offensive profiler.
Manchester United kan potentielt komme til at tabe omkring 337 millioner kroner på deres 29-årige engelske rotationsspiller i forsvaret Harry Maguire, hvis han forlader klubben til sommer. (Mail)

Det statsejede investeringsfirma Qatar Investment Authority vil aflægge et bud på Manchester United i denne uge. Buddet skulle være en enorm sum på hele 42 milliarder kroner. (Telegraph)

Arsenal er meget interesserede i det 17-årige stortalent Vitor Roque fra Athletico Paranaense. Den brasilianske angriber var en stor del af U20-landsholdets triumf ved de sydamerikanske mesterskaber. (AS)

Leeds United planlægger at lave en kortsigtet løsning på managerpositionen, og derefter vil de revurdere situationen omkring sæsonafslutningen. Det gør de på baggrund af, at klubben for nyligt mislykkedes med at lokke deres drømmemanager Andoni Iraola fra Rayo Vallecano til det engelske. (Guardian)

Southampton har afholdt samtaler med den netop fyrede manager i Leeds – Jesse Marsch. ”The Saints” håber på, at den 49-årige amerikaner vil blive efterfølgeren til Nathan Jones. (TalkSport)

Manchester Uniteds lejede midtbanespiller Marcel Sabitzer, som for nyligt kom til fra Bayern München, har udtalt, at han har en god følelse omkring lejeopholdet, og at han er åben over for at lave et permanent skifte til ”De røde djævle.” (Mail)

Kontraktforhandlingerne imellem Chelsea og Mason Mount er gået i stå. Den 24-årige lokale darling har mindre end 18 måneder tilbage af sin nuværende aftale. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER