Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Topscorer kan måske forlade Arsenal til sommer

Arsenal har mange spillere, der i denne sæson leverer på højt Niveau. Men det er en af Arsenals udlejede spillere, der på det seneste har stjålet overskrifterne.
14 mål i 21 kampe, det er, hvad det er blevet til for Folarin Balogun i den franske Ligue 1 i denne sæson, og de 14 kasser gør ham endda til den aktuelle topscorer i Frankrigs bedste række. Derfor har mange europæiske klubber også blikket rettet mod den 21-årige angriber. Faktisk prøvede hans franske klub Reims allerede i januar at hente den unge englænder til klubben permanent, men det var Arsenal ikke interesserede i.

Om Folarin Balogun så har en fremtid i London-klubben er mere usikkert. Ifølge den engelske avis Mirror, så skulle Arsenals spanske Manager, Mikel Arteta, ikke havde besluttet sig for, hvad hans planer er for det unge stortalent. Men Arsenal-bossen skal snart træffe en beslutning, da angriberens kontrakt kun løber til sommeren 2024. Derfor spekuleres der også i, at Folarin Balogun kan forlade ”The Gunners” allerede til sommer, hvis det rigtige bud kommer.

Det kan da også umiddelbart se svært ud for Folarin Balogun at komme på holdet i Arsenal, der i forvejen har navne som Gabriel Jesus, Eddie Nketiah og Gabriel Martinelli til rådighed, der kan spille pladsen som forreste angriber.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER