Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Kriseramt spansk storklub vil hente kantspiller i Tottenham

Kriseramte Sevilla har ifølge Fabrizio Romano udset sig Bryan Gil fra Tottenham, som deres helt store transfermål her i januar.
Sevillas cheftræner Jorge Sampaoli har set sig lun på Tottenhams unge spanier Bryan Gil, og Sevilla-chefen har tilsyneladende haft interesse i kantspilleren længe.

- Jeg har ringet direkte til Bryan, og han er den helt rigtige spiller for os lige nu. Jeg har prøvet at købe ham, siden jeg var træner i Olympique Marseille.

Sådan siger den argentinske træner, der foruden trænergerningen i Sevilla og Marseille også har stået i spidsen for både det argentinske og det chilenske landshold. Han overtog posten i Sevilla efter fyringen af Julen Lopetegui i oktober 2022.

Sevilla har haft en katastrofal sæson og ligger i skrivende stund nummer 15 i den spanske LaLiga Santander. Nu er Bryan Gil så udset til at være en af dem, der skal få rettet op på formen i den spanske traditionsklub, men hvis det skal lykkedes, skal de håbe på, at han får lidt bedre gang i målscoringen, da det indtil videre er blevet til nul scoringer i hans ti optrædener for Tottenham i denne sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER