Fodbold nyheder

Arteta vil hente stort talent fra Real Madrid

Af Stefan Tonim Nielsen

Arsenal har oplevet stor fremgang i den igangværende sæson, på trods af flere ønskede spillere er blevet købt for næsen af dem.
Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne om spillere til Arsenal har i dette januar-vindue været mange. Dog er flere af Artetas store ønsker skiftet til andre af de engelske storklubber. Dette gælder især ukraineren, Mykhailo Mudryk, og den portugisiske angriber, João Félix, der begge er endt med at skifte til Chelsea. Dog har Arteta nu et andet ungt talent i kikkerten, da træneren nu rygtes til at være interesseret i et stort talent fra Real Madrid.


Ifølge The Evening Standard vil Arsenal nemlig forsøge at hente Eduardo Camavinga fra Real Madrid. Dette sker efter den 20-årige franskmand blev købt af Real Madrid i 2021. Den unge franskmand bliver i spanske medier lovprist som Real Madrids fremtid. Dog har Camavinga haft svært ved at finde sig en plads i den spanske storklubs startellever.

Spilleren er ifølge Transfermarkt ca. 374 millioner kroner værd. Dog menes Arteta at ville hente spilleren til klubben på en lejeaftale indtil sommervinduet, hvor London-klubben enten ville købe spilleren eller kunne finde en erstatning, der kunne styrke Arsenals midtbane.

Ancelotti har til Real Madrids pressemøde lørdag d. 21. januar udtalt sig kontant om rygterne:

- Eduardo er urørligMere om Eduardo Camavinga

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik