Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Jannich Jønch

Brighton afviser Tottenham og endnu en spiller på vej til Nottingham Forest. Her er tirsdagens engelske rygter.
Article image
Burnleys hollandske angriber, Wout Weghorst, som er udlånt til Besiktas, har tilbudt selv at betale den økonomiske kompensation til den tyrkiske klub for at få gennemført et skifte til Manchester United, og kan gennemføre skiftet i løbet af tirsdagen. (Gokhan Dinc via Express)


Brighton har afvist et mundtligt tilbud fra Tottenham på den belgiske angriber, Leoandro Trossard, og ‘The Seagulls’ har ingen intentioner om at sælge ham i januar. (Football Insider)

Leeds vil tillade den engelske angriber, Joe Gelhardt, at tage afsted på lån i januar-vinduet, da den 20-årige har fået af vide, at han ikke er en del af manager, Jesse Marchs, planer for resten af sæsonen. (Football Insider)

Nottingham Forest er i forhandlinger om at købe den 21-årige brasilianske midtbanespiller, Danilo, for 152 millioner kroner plus bonusser fra Palmeiras. (Mail)

Arsenal har udnævnt den tidligere engelske futsal-landsholdsspiller, Hussein Isa, med øgenavnet ‘Tekkers Guru’, som deres nye tekniske træner. Den 34-årige spanier, der på TV reklamer har fungeret som Lionel Messi standin, vil begynde sin rolle inden 2023/24 sæsonen. (Athletic)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik