Emil Sinkjær

Gakpo advaret: Måske smutter Jürgen Klopp snart

PSVs tidligere træner, Aad de Mos, har sat et stort spørgsmålstegn ved timingen af Cody Gakpos skifte til Liverpool.
Spørgsmålstegn er blevet sat omkring timingen på Cody Gakpo skifte til Liverpool, og den hollandske angriber er blevet advaret om, at Jürgen Klopp måske snart smutter.

Den hollandske landsholdsspiller har for nyligt skiftet til Anfield for 371 millioner kroner, i en handel der officielt afsluttet, da vinduet åbnede i januar. Gakpo har siden fået sin debut for Liverpool i et FA Cup-opgør i tredje runde mod Wolves, men den 23-årige hollænder er blevet informeret om, at han muligvis har truffet den forkerte karrierebeslutning, da hans nye arbejdsgivere kæmper med resultaterne i 2022-23.

Den tidligere PSV-træner, Aad de Mos, har fortalt Soccernews.nl om Gakpos beslutning om at forlade Eindhoven til fordel for England.

- Han ankommer på et tidspunkt, hvor holdet skuffer. Ånden er helt væk, og de er ikke blandt de bedste hold i øjeblikket, ligesom Chelsea. Liverpool forsøger at komme tilbage på sporet i øjeblikket, og det er ikke en tid for unge spillere der kommer til, så jeg ved ikke, om tiden var inde til at tage til Liverpool nu. Måske smutter Jürgen Klopp også snart. Men Liverpool fik ham ret billigt, fordi PSV lige nu har brug for pengene.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER