Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Dolberg: Jeg har følt mig velkommen – sådan er det ikke alle steder

Få her nogle af Kasper Dolbergs første ord omkring tilværelsen i sin nye tyske klub.
- Det har været en stor fornøjelse at komme hertil og føle sig budt så godt velkommen, som jeg har følt det. Fordi det bliver man ikke alle steder. Det har jeg været meget imponeret over.

Sådan lyder nogle af Kasper Dolbergs første ord i Hoffenheim, efter at klubben har lavet et interview med den 25-årige danske angriber på deres egen Youtube-kanal. Dolberg har således følt sig budt godt velkommen, og måske hans ovenstående kommentar er en lille stikpille til hans tidligere arbejdsgivere i Sevilla og Nice.

I hvert fald har Dolberg haft en svær tid i disse sydeuropæiske klubber, og med kommentaren omkring at man ikke bliver budt så godt velkommen alle steder, kan man fristes til at tænke, at han ikke har følt sig taget så godt imod hos disse klubber. Her har hans trænere nemlig offentligt kritiseret Dolberg for at være for introvert og for ikke at have den rette mentalitet.

Dolberg bliver i interviewet også adspurgt, hvorvidt hans landsmand og nu holdkammerat Robert Skov har påvirket Dolbergs klubskifte. Til dette siger Dolberg følgende om rådene fra den tidligere Silkeborg-holdkammerat:

- Ja han prøvede virkelig. at forklare mig hvordan det er her, og hvordan klubben arbejdede, og hvordan spillestilen er. Han var meget positiv omkring det, og havde ingen negative ord omkring klubben. Så det gav mig naturligvis en god følelse omkring alt her.

Se hele indslaget med Dolberg herunder:MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER