Jannich Jønch

Dolberg begrunder sit valg af Hoffenheim

Kasper Dolberg mangler sin vanlige rytme, men er optimistisk.
Den første halvdel af sæsonen var Kasper Dolberg lånt ud til spanske Sevilla, det blev dog aldrig den helt store succes, og derfor skal han nu prøve sig af i det tyske. Dolberg, der stadig er ejet af Nice, forklarer nu i et interview med tyske Kicker, hvorfor valget er endt på netop Hoffenheim.

- Jeg ledte efter en klub, der passede til mig. Jeg har fulgt Hoffenheim i lang tid, også på grund af Robert Skov, der er en af mine gode venner. Derfor vidste jeg godt, hvilken slags fodbold Hoffenheim spiller. Det passer rigtig godt til det, jeg ønsker, og til den måde, jeg spiller, siger Kasper Dolberg, inden han fortsætter.

- Først og fremmest handler det om at spille regelmæssigt igen, for at komme ind i rytmen. Det ønsker klubben også. Jeg har virkelig ikke spillet meget de sidste par måneder, men jeg har brug for min rytme. Jeg er meget optimistisk, siger Dolberg.

I øjeblikket er Dolberg på træningslejr med resten af Hoffenheim-truppen i Portugal.

Hoffenheim gik på VM pause som nummer 11 i Bundesligaen, med 18 point efter 15 kampe. Dolberg kan få sin Bundesliga-debut den 21 januar, når Hoffenheim tager hul på forårssæsonen på udebane mod Union Berlin, der har overvintret på Bundesligaens femteplads.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER