Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Chelsea er klar til at gøre et sidste forsøg på at hente den ukrainske fløjspiller Mykhailo Mudryk i januar, på trods af at Arsenal allerede har aftalt personlige vilkår med Mudryk. (Sun)

Chelsea er tilbageholdende med at opfylde frigivelsesklausulen på 893 millioner kroner i den 21-årige argentinske midtbanespiller Enzo Fernandez' kontrakt med Benfica. (Telegraph)

Chelsea og Benfica tilbragte tirsdag aften i forhandlinger, men har stadig ikke nået en aftale om de vigtigste detaljer om Fernandez' transfer og vil fortsætte forhandlingerne onsdag. (Fabrizio Romano)

Manchester United vil muligvis stadig sælge den engelske forsvarsspiller Aaron Wan-Bissaka i januar på trods af den 25-åriges imponerende form. (Athletic)

Brentford er tæt på at hente den tyske angriber Kevin Schade for 185 millioner kroner i Freiburg, efter at den 21-årige bestod lægetjekket. (Times)

Brentfords 21-årige skotske angriber Aaron Pressley har aftalt med klubben, at han bliver lejet ud til Accrington Stanley. (Football Insider)

Leicester City-manager Brendan Rodgers håber stadig på, at klubben kan blive enige om en ny aftale med den 25-årige belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, som bliver kontraktløs til sommer. (Goal)

Arsenal er klar til at sælge den portugisiske højreback Cedric Soares. (Evening Standard)

Middlesbrough er i forhandlinger om at hente Aston Villas 21-årige engelske angriber Cameron Archer på leje for resten af sæsonen. (Teamtalk)

Evertons engelske forsvarsspiller Michael Keane ville være interesseret i et skifte til Premier League-rivalerne West Ham i januar. (Givemesport)

Manchester City planlægger at belønne den engelske U19-forsvarsspiller Rico Lewis med en ny kontrakt. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER