Christian Bang Jensen

Sergio Busquets har afvist storsatsende saudere

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har den saudiarabiske klub Al Nassr tilbudt Sergio Busquets en stor kontrakt. Midtbanespilleren har i første omgang afvist tilbuddet.
Saudi Arabien og især klubben Al Nassr er begyndt at gøre sit indtog i topfodbolden.

Først kom rygtet, at klubben havde tilbudt Cristiano Ronaldo en kæmpe kontrakt for at rykke teltpælene til den arabiske halvø. Torsdag kunne Marca melde, at også Sergio Ramos skulle være i klubbens søgelys, og nu kan endnu en aldrende verdensstjerne være på vej til Al Nassr. Det skriver den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo fredag morgen.

Sergio Busquets nærmer sig kontraktudløb med Barcelona, men selvom klubben som udgangspunkt gerne vil beholde Sergio Busquets, har midtbanespilleren også fået et tilbud fra MLS-klubben Inter Miami, der skulle være meget interessant. Med den nuværende lønsituation i Barcelona, har klubben ikke mulighed for at match store tilbud fra eksotiske steder, hvorfor et skifte til sommer ikke skal afvises.

Det er også her Al Nassr kommer ind i billedet. For den saudiskarabiske klub mangler ikke midler som kan smides efter fodboldstjerner for at promovere fodbolden i hjemlandet og ikke mindst styrke kandidaturet til VM-afholdelse i 2030. Mundo Deportivo skriver, at midtbanespilleren er blevet tilbudt en ”svimlende” kontrakt, men at han skulle have afvist det første udspil.

Sergio Busquets har spillet hele sin karriere i Barcelona, hvilket har 696 kampe på klubbens førstehold. Den nuværende kontrakt med Barca udløber i sommeren 2023.